7 mei 2024

Goed nieuws vanuit Veenendaal West!

Goed nieuws vanuit Veenendaal West! Met trots delen we een belangrijke mijlpaal voor het project Valley Towers, onderdeel van de Veense Poort. Op donderdag 2 mei hebben we een mooie stap gezet met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst met Dura Vermeer Bouw Midden West.

De Veense Poort Vastgoed is een samenwerking tussen AGT Vastgoed uit Ede en Van der Vorm Vastgoed. Aanwezig waren @Edwin de Kuiper namens Dura Vermeer, Jan Agterberg en Wilbert Agterberg van AGT Vastgoed, René Voortmeijer en Robin Wagner van Van der Vorm Vastgoed en Michiel Polman van Samenthuis Vastgoed uit Bilthoven. Michiel, die een sleutelrol speelt in de ontwikkeling van dit project, werkt nauw samen met Rudi Hidding van Elements Vastgoed uit Veenendaal. Helaas konden enkele teamleden vanwege de meivakantie niet aanwezig zijn, zoals Guus van Meurs en Jeroen Steens namens Dura Vermeer Bouw.

Valley Towers zal bestaan uit 165 koopappartementen verdeeld over twee met elkaar verbonden torens van 45 en 55 meter hoog, naar een ontwerp van Sjoerd Beerends van Vera Yanovshtchinsky architecten. Deze hoogte is opmerkelijk voor Veenendaal en de regio, vergelijkbaar met de landmarks Entrada en Solido in Veenendaal Oost. Valley Towers zal direct opvallen voor iedereen die vanaf de A12 Veenendaal binnenrijdt. Elk appartement wordt ontworpen met oog voor luxe, comfort en energie-efficiëntie.

Een bijzonder aspect van Valley Towers is de gemeenschappelijke daktuin op de negende verdieping, die een groene oase zal vormen voor de bewoners. Ook is er een ontmoetingsruimte op de begane grond gepland, wat de sociale cohesie binnen het complex zal versterken.

De verkoop van de appartementen staat gepland voor na de zomervakantie, met een verwachte start van de bouw medio 2025. De website www.valleytowers.nl wordt binnenkort geheel up-to-date gemaakt met daarop het gevarieerde woningaanbod met de laatste artist impressies.

We kijken uit naar de realisatie van dit prachtige project en het verder vormgeven van Veenendaal-West!