Onze portefeuille

Van der Vorm Vastgoed Groep is een Rotterdamse belegger met een vastgoedportefeuille in Nederland en in meerdere Europese hoofdsteden. Wij verhuren woningen, kantoren, winkels en hotels.

In 5 landen actief

125.000 m2 winkeloppervlakte

17.000 m2 kantooroppervlakte

1.800 woningen

Ruim baan voor stenen

Onze portefeuille is divers én gebalanceerd. Met aandacht ontwikkeld en aangekocht. Met zorg in property management. Vol overtuiging breiden we uit naar de mooiste plekken in Europa. Met woningen, winkels en werkplekken. Met één centraal doel: tevreden huurders op de juiste plaats. Daar staan we voor.

(inter)nationale oriëntatie

Ongeveer 70% van onze portefeuille bestaat uit Nederlands vastgoed. De Nederlandse portefeuille bestaat uit woningen, A1 winkels, wijkwinkelcentra, hotels, kantoren en ontwikkellocaties. Ons Nederlandse ontwikkelteam heeft 1.000 woningen in de pijplijn. Afhankelijk van de markt kunnen deze woningen binnen zeven jaar gerealiseerd worden. Daarnaast zijn we ook internationaal actief in Europese topsteden, zoals Parijs, Londen, Antwerpen, Warschau en Krakau.

We zien veel kansen in de markt. We zien waar verbeteringen moeten worden doorgevoerd om ons vastgoed én de bijbehorende leefomgevingen toekomstbestendig te maken. Waar ruimte is, voegen we woningen en daarmee waarde toe.

Nieuwe markten

Vijf jaar geleden zijn we gaan pionieren in Polen omdat we in dit land grote kansen zien. Polen heeft een jonge, hoogopgeleide bevolking, die internationaal georiënteerd is. De economie groeit al twintig jaar met gemiddeld 4 procent en krijgt jaarlijks een kleine 20 miljard euro Europees geld. De vraag naar huurwoningen stijgt. Met deze wetenschap zijn wij ingestapt in deze groeimarkt.

Onze retail als kwaliteit van de wijk

Onze retailportefeuille focust op wijkwinkelcentra. Waarbij Van der Vorm Vastgoed altijd compleet eigenaar is. Alleen dan kunnen we echt acteren om onze visie op winkelen, ruimte én kwaliteit te realiseren: onze winkelcentra als sociaal hart van de wijk. Waar alle functies te vinden zijn die belangrijk zijn voor de omgeving. Een focus op dagelijkse boodschappen en versproducten, aangevuld met passende horeca, kappers, gemaks- en reparatiewinkels.

We werken altijd aan verbetering, zoals verduurzaming en uitstraling. Maar juist ook aan het aanscherpen van branchering, of uitbreiding van aanvullende functies, om langer en leuker verblijf te stimuleren. Een optimale mix van sfeervol ontmoeten, verblijven, gemak, diensten en winkelen. Met speciale aandacht voor de aanwezigheid van groen, muziek, speel- en ontmoetingsplekken.

Van der Vorm is een actieve eigenaar. Onze contacten met retailers beperken zich niet alleen tot de momenten van verhuur en verlenging.

We willen weten wat er speelt en wat we kunnen doen om extra kwaliteiten toe te voegen. Een omgeving is immers nooit klaar. Er is altijd ruimte voor nog meer kwaliteit.