Meer ruimte voor kwaliteit

Meer ruimte voor kwaliteit

Van der Vorm Vastgoed is een modern familiebedrijf met mooie ambities voor de toekomst. We bezitten een internationale portefeuille in Europese topsteden met daarin woningcomplexen en commercieel vastgoed, waaronder een aantal prachtige hotels. Dat geeft ons een breed inzicht in trends, wensen en terechte eisen van huurders op ons continent. Dagelijks werken we aan de verbetering van ons eigen vastgoed, onze beleggingen en onze kwaliteiten. We blijven op zoek naar nieuwe aanwinsten voor ons portfolio. Nationaal en internationaal.

Toekomstbestendig

De universele Environmental, Social and corporate Governance goals (ESG) verdienen alle aandacht in ons vak en in ons bezit. Financieel en maatschappelijk rendement dienen in balans te zijn. Een 100% duurzame vastgoedportefeuille is dan ook een belangrijke doelstelling voor de toekomst. Wij zetten ons in voor een schone en veilige leefomgeving voor onze huurders. Daarnaast zien wij kansen waar het gaat om bijdragen aan de verrijking van het sociale leven van onze huurders. Steeds vaker voegen we gezamenlijke woonkamers, werkruimtes, sportfaciliteiten en moestuinen toe aan onze complexen. En werken we aan een digitale oplossingen waarmee we de band met onze huurders kunnen versterken. Er blijft altijd ruimte voor kwaliteit.

In 5 landen actief

1500 woningen

4 kantoren

10 winkelcentra

6 projecten

4 hotels

32 medewerkers

Ons team

Alexandre Bello

Investment Manager

Alexander Volk

Medewerker Treasury

Anja van der Sluijs

Management assistent

Brian Martens

Projectmanager | Manager International Investments

Dennis Hoek

Portefeuillemanager Retail & Hotels

Kwaliteiten vanuit ons verleden

We kijken graag vooruit en om ons heen. Als Van der Vorm Vastgoed hebben we een mooie basis en staan we midden in een ondernemende wereld, in een ondernemende familie.

De basis

In Rotterdam werd ruim100 jaar geleden een stevige basis gelegd. Met de start van een bouwbedrijf werd Van der Vorm een belangrijke, gerespecteerde naam. Heden ten dage zijn er een aantal ondernemingen die verbonden zijn aan deze start, maar verder compleet onafhankelijk zijn. Wij zijn Van der Vorm Vastgoedgroep: een belegger in en ontwikkelaar van kwalitatief vastgoed in Nederland en belangrijke steden in Europa. Met Margarethe van der Vorm als directeur internationale betrekkingen én mede-eigenaar is het écht een familiebedrijf.

Goed verhuurschap

Met veel plezier zijn we aanbieder van huurwoningen. We zorgen goed voor onze bewoners en voor ons vastgoed. In onze visie is ook daarbij alle ruimte voor kwaliteit. De verhuur van onze woningen is volledig ondergebracht bij onze verhuurpartners, veelal een lokale makelaar.

De afspraken met al onze samenwerkingspartners zijn kristalhelder, ook zij moeten onze visie volgen en dus ook in de praktijk waarmaken. Dus mag iedereen bij de verhuur én het onderhoud van onze woningen een hoge kwaliteit verwachten. En natuurlijk moeten ook deze partijen zich aan onze en wettelijke regels houden. De wettelijke regels zijn te vinden op de site van de rijksoverheid.

Hoe zeer we ook alles van onze zijde proberen te regelen, vast te leggen en/of te voorkomen: als iemand ergens twijfelt aan de goede uitvoering van onze visie dan willen we dat graag weten. Dan kunnen we dat verhelderen of oplossen. Neem in dat geval contact op met: Van der Vorm Vastgoed: info@vormvastgoed.nl, T: (010) 209 27 24.