Over Ons
Van der Vorm Vastgoed Groep
Rotterdam

Over ons

Wij zijn een echt Rotterdams familiebedrijf. Letterlijk met de handen uit de mouwen zijn we ruim 100 jaar geleden begonnen als bouwers. Stenen zitten in ons bloed, een eeuw later zijn we uitgegroeid tot een vastgoedeigenaar met objecten door heel Nederland en in het buitenland. Wij verhuren woningen, kantoorruimtes en winkelruimtes waarbij wij één centraal doel hebben: een tevreden huurder.

Dat we 100 jaar jong zijn is onze trots en graadmeter voor succes. Onze aanpak?
Met lef beslissen, proactief ondernemen, flexibel en soms snel schakelen en duurzaam investeren: asset management op zijn Rotterdams! Ons werkterrein is hierbij inmiddels grensoverschrijdend, we hebben onze portefeuille verbreed met woningen en winkels in Parijs, Londen, Antwerpen en Polen.

We zijn op een steeds grotere schaal actief, maar willen effectief blijven door een onverminderde focus op waarde voor onze huurders. Van onze receptioniste, verhuurmakelaar tot aan de servicemanager ter plaatse: een persoonlijke en enthousiaste aanpak blijft daarbij onze drijfveer.

Wilt u meer van ons weten? Klik hier voor direct contact.

 • 5
  landen actief
 • 1.500
  woningen
 • 4
  kantoren
 • 10
  winkelcentra
 • 6
  projecten
 • 4
  Hotels
 • 4
  Topsegment Retail Units
 • 32
  medewerkers

Goede doelen

Van der Vorm Vastgoed Groep ondersteunt verschillende goede doelen en maatschappelijke organisaties. Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan zowel binnenlandse als buitenlandse projecten. Van der Vorm Vastgoed Groep steunt hiernaast nog andere projecten en maatschappelijke initiatieven.


Duurzaamheid

In 2017 is de koers van de Van der Vorm Vastgoed Groep verlegd van het vernieuwen van de portefeuille naar het toekomstbestendig maken van de onderneming. Door verantwoordelijk om te gaan met ons vastgoed en onze omgeving bouwen we aan een duurzame toekomst.

Een grote transitie als verduurzaming vraagt om nadenken over het effect van ons handelen en het maken van bestendige keuzes. Het gaat om de kwaliteit van ons vastgoed maar ook de footprint van de exploitatie die daar bij hoort: De impact op de omgeving.


Volg ons op Social Media

Blijf op de hoogte en kom in gesprek via Facebook / LinkedIn / Insta

Contactformulier