27 maart 2024

Bouwteamovereenkomst ontwikkeling De Hoven Blok 6 ondertekend

Maandag was een belangrijke dag voor de toekomst van De Hoven in Delft. Samen met onze bouwpartner Gebroeders Blokland is de bouwteamovereenkomst voor de ontwikkeling van een nieuw woongebouw officieel ondertekend door René Biesheuvel en Corsé van Rijn, Margarethe van der Vorm, Rene M. Voortmeijer, Robin Wagner en Pim Liebregts.

Met 70 energieneutrale woningen, een commerciële ruimte en parkeergelegenheid belooft het nieuwe project een verrijking te zijn voor het gebied. De woningen worden gerealiseerd in CLT (kruislaaghout) en krijgen een waterbergend groendak.

Door te investeren in kwalitatieve en duurzame woningen vergroten we niet alleen de wooncapaciteit, maar zetten we ook grote stappen op het gebied van leefbaarheid en duurzaamheid. Onze ESG-doelen staan centraal in dit project, waarbij we streven naar klimaatadaptatie, natuurinclusiviteit en het creëren van groene verbindingen.

Door de extra wooncapaciteit en -kwaliteit en mogelijkheden vergroten we de levendigheid en kwaliteit van het gebied. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst.

#Nieuws #Woningen