8 maart 2024

Victor’s Work Inn: flexwerken in Delft

Ben je op zoek naar een fijne werkplek in Delft? Dan is Victor’s Work Inn dé plek voor jou. We hebben onlangs onze deuren geopend in Delft de Hoven, een perfecte locatie voor ZZP’ers en mensen die graag buiten de deur werken. Onze locatie is niet alleen makkelijk te bereiken vanuit de omliggende woonwijken, maar ook met de auto sta je zo voor de deur.

Op onze website, www.victorsworkinn.nl, reserveer je moeiteloos een werkplek of vergaderruimte. Dit kan voor een paar uur, maar ook is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor maximale flexibiliteit. Heb je catering nodig tijdens een vergadering? Ook dat is eenvoudig te regelen. Koffie en thee zijn trouwens altijd gratis beschikbaar, net als WIFI, een stille belbooth en de optie voor een extra beeldscherm. We zijn elke dag open tot 21.00 uur.

Victor’s Work Inn sluit naadloos aan bij het Van der Vorm Living-concept waarbij we staan voor een kwalitatieve woonbeleving binnen onze complexen. Niet alleen op het gebied van sfeer, afwerking en vormgeving, vooral ook met betrekking tot het creëren van een bewoners community’s. De faciliteiten van Victor’s Work Inn zijn daarom kosteloos voor onze huurders van Delft Hoog en Boven de Hoven.