17 mei 2024

Opening Clubroom La Praga

Afgelopen week openden we onze Clubroom bij LaPraga aan de Radzymińska-straat 28 in Warschau. Vanaf nu hebben alle bewoners van Van der Vorm Living de beschikking over een comfortabele werkruimte, ontspanningsruimte en vergaderruimte.

De Clubroom biedt ook ruimte voor het organiseren van diverse evenementen als onderdeel van gemeenschapsactiviteiten gericht op huurders. We zijn ervan overtuigd dat de Clubroom een belangrijk onderdeel zal worden van het dagelijkse leven van de huurders, zoals blijkt uit de grote belangstelling in de eerste weken na de opening.

Deze Clubroom past naadloos binnen de filosofie van ons woonlabel Van der Vorm Living. We bieden huurders de mogelijkheid om gemakkelijk met buren en medebewoners in contact te komen. Daarom voegen we steeds vaker ontmoetingsmogelijkheden toe aan onze wooncomplexen, zoals gezamenlijke woonkamers, werkruimtes, sportfaciliteiten en moestuinen. Daarnaast werken we met digitale oplossingen om de band met onze huurders en tussen huurders onderling te versterken. Bijvoorbeeld met de komst van onze digitale huismeester, een online platform voor direct contact, service en onderhoud en onderling contact.