26 juni 2023

Onze retail als kwaliteit van de wijk

Onze retailportefeuille focust op wijkwinkelcentra waarbij Van der Vorm Vastgoed altijd eigenaar is van het gehele centrum. Alleen dan kunnen we echt acteren om onze visie op winkelen, ruimte én kwaliteit te realiseren: onze winkelcentra als sociaal hart van de wijk.

Waar alle functies te vinden zijn die belangrijk zijn voor de omgeving. Een focus op dagelijkse boodschappen en versproducten, aangevuld met passende horeca, kappers, gemaks- en reparatiewinkels. Naast het aanscherpen van branchering, of uitbreiding van aanvullende functies om langer en leuker verblijf te stimuleren, blijft er altijd ruimte voor andere verbeteringen, zoals verduurzaming, uitstraling of het toevoegen van andere functies.

Het sociale hart van onze wijkwinkelcentra nodigt omwonenden uit om elkaar te ontmoeten en te verblijven. We werken juist aan een optimale mix van sfeervol ontmoeten, verblijven, gemak, diensten en winkelen. Met speciale aandacht voor de aanwezigheid van groen, muziek, speel- en ontmoetingsplekken.

Benieuwd naar onze visie op wijkwinkelcentra? Neem contact met ons op.

#Nieuws #Winkelcentra