4 september 2023

Verse foto’s van ons complex in aanbouw in Krakau Polen

We verstevigen onze positie in Polen, nu weer met een prachtig nieuwbouwproject: Greendustry!

De bouw in Krakau vordert gestaag. De eerste 50 woningen uit fase 1 worden nu gemeubileerd. Fase 2 (waarvan deze beelden zijn) met 78 Van der Vorm Living-appartementen wordt begin volgend jaar opgeleverd. Het complex bevindt zich in het hart van het Zablocie-district van Krakau, nabij ‘Schindlers Factory’ grenzend aan de Stare Podgórze en rivier de Wisla.

De woningen worden gebouwd in een industriële stijl rondom een prachtige groene binnenplaats. Het woningaanbod wordt divers, van studio tot meerkamerappartementen. De bewoners kunnen straks gebruik maken van de gemeenschappelijke groene binnenplaats, een eigen groen balkon of mooie privétuin. En uiteraard kunnen onze bewoners deelnemen aan onze community-activiteiten, zoals yoga, stadswandelingen, BBQ etc.

We zijn hier overigens al goed bekend. In de omgeving bevindt zich ook ons woongebouw Krakusa en hotel Xerion. In de buurt hebben zich diverse alternatieve winkels, galerieën, nieuwe trendy restaurants, moderne bistro’s en cafés in voormalige pakhuizen gevestigd.

De oplevering van fase 1 is gepland in Q3, onze verhuurpartner Leach & McGuire is druk bezig met de verhuurvoorbereidingen.

De foto’s op locatie zijn onlangs gemaakt tijdens het locatiebezoek van Margarethe van der VormRene M. Voortmeijer en Simon IJsselstein.