Oktober 2020

Winkels EDS-Plein Coevorden verkocht aan Blauwdruk Investeringen

Rotterdam, 5 oktober 2020 – Van der Vorm Vastgoed Groep heeft haar winkels aan het EDS-plein 1-4, onderdeel van winkelcentrum De Holwert in Coevorden per 1 oktober jl. verkocht aan Blauwdruk Investeringen.

De in 2015 opgeleverde 4 winkels met een totaal omvang van circa 5.200 m² zijn langjarig verhuurd aan Lidl, Jumbo, Aldi en Kik.

Winkelcentrum De Holwert is het belangrijkste boodschappencentrum van Coevorden.

De verkoop past in de strategie van Van der Vorm Vastgoed Groep om haar portefeuille te versterken door rotatie, (her)ontwikkeling, internationalisering en diversificatie.

Van der Vorm Vastgoed Groep is een private vastgoedonderneming gevestigd in Rotterdam met een (inter)nationale vastgoedportefeuille bestaande uit woningen, kantoren en winkels. Daarnaast ontwikkelt Van der Vorm Vastgoed ten behoeve van de eigen portefeuille. Van der Vorm Vastgoed Groep belegt in vastgoed in Nederland, Frankrijk, Engeland en Polen.

Blauwdrukinvesteringen initieert sinds 1,5 jaar fondsen en richt zich op convenience-vastgoed en woningen. Deze aankoop past heel goed in de strategie van Blauwdruk om een gezonde en stabiele beleggingsportefeuille op te bouwen voor haar verbonden investeerders. Daarnaast koopt Blauwdruk te ontwikkelen vastgoed en bestaand vastgoed met ontwikkelingspotentie. Zodra het uit ontwikkelt is zullen mede-investeerders toetreden tot een fonds. Alle aankopen worden door Blauwdruk voorgefinancierd.

Van der Vorm Vastgoed Groep is bij deze transactie begeleid door Super Vastgoed en Houthoff en Blauwdruk werd begeleid door Rechtstaete, BarentsKrans en HMK Notarissen.