22 november 2023

Weer een stap vooruit in wooncomfort! Samen met Van der Vorm Living en IJbouw

Vandaag bereikten we weer een nieuwe mijlpaal en ondertekenden we een overeenkomst met IJbouw, een expert in technisch beheer. Deze uitbreiding en intensivering van de samenwerking belooft een prachtige verbetering in het technische beheer van onze portefeuille, de kwaliteit van wonen en de efficiëntie van propertymanagement.

IJbouw zal optreden als dedicated complexmanager, en neemt de verantwoordelijkheid voor het technische beheer van een deel van onze portefeuille. In het hart van deze samenwerking ligt de ambitie om propertymanagement naar een hoger niveau te tillen. Door het digitaliseringsproces te omarmen, wordt er een directe lijn gecreëerd tussen huurders en uitvoerende partijen. Dit resulteert in een betere service, snellere communicatie en een consistent hoge kwaliteit van dienstverlening.

Prestatiegericht beheer
De afspraken tussen Van der Vorm Living en IJbouw zijn vastgelegd in Key Performance Indicators (KPI’s) en Service Level Agreements (SLA’s). Deze zullen zorgen voor een heldere monitoring en rapportage van de prestaties, waardoor continue verbetering mogelijk is.

Met deze samenwerking zetten we weer een mooie stap voorwaarts in de realisatie van de beste woonervaring.

 

Van der Vorm Living: Marnix Woertink Joeri Simmerman Juliën Sarabèr Tim Aalders
IJbouw: Jordy Blom Jevry van Latum Simon Nieman