18 oktober 2023

Victor’s Work Inn is open!

Nu steeds meer mensen hybride werken, hebben we gemerkt dat veel huurders de behoefte hebben aan een aparte maar gezamenlijke werkruimte. Een plek waar fulltime of wellicht enkel een dagdeel rustig gewerkt kan worden in een prettige omgeving. En waar je misschien ook nog eens een buurtgenoot treft om samen de lunchpauze door te brengen.

Omdat we in Delft de ideale mix en volume hebben van woningen en winkels, zagen we de kans om hier invulling aan te geven. We ontwikkelden Victor’s Work Inn. Bewoners kunnen hier 7 dagen per week van ‘s ochtends vroeg tot in de late avond gebruik maken van een fijne werkplek, vergaderruimte of comfortabele belbooth. Ook is er gratis koffie, thee en wifi.

Deze week hebben we al veel enthousiaste bewoners kunnen rondleiden. Al de volgende dag klapten de eerste ZZP-ers hun laptop open in Victor’s Work Inn. Voorlopig is dit nog een pilot, waar ook niet-bewoners gratis gebruik van kunnen maken. Vanaf januari blijft dit alles overigens ook gratis voor bewoners. Overige bezoekers kunnen vanaf dan online een werkplek of vergaderruimte reserveren vanaf € 15,-.

Met de naastgelegen brasserie is een samenwerking aangegaan. Tegen betaling kunnen zij de lunch verzorgen, een vergadering volledig cateren of een heerlijke macchiato afleveren op de werkplek.

#flexwerk #dehoven #delft #vandervormliving #vandervorm