November 2020

Van der Vorm Vastgoed verkoopt het multi tenant kantoor aan Het Ravelijn in Lelystad aan M7

Rotterdam, 27 november 2020 – Van der Vorm Vastgoed Groep heeft haar kantoor aan Het Ravelijn 1 te Lelystad per 26 november verkocht aan M7 Real Estate.

Het markante en opvallende blauwe kantoor van ruim 3.400 m² vvo ligt aan de doorgaande weg de Middendreef, naast het St. Jansdal ziekenhuis en nabij het Stadshart van Lelystad.

Het kantoor stond lange tijd bekend als het Ondernemingen Centrum Lelystad waarin de Kamer van Koophandel was gevestigd.

De verkoop past in de strategie van Van der Vorm Vastgoed Groep om haar portefeuille te versterken door rotatie, (her)ontwikkeling, internationalisering en diversificatie.

Van der Vorm Vastgoed Groep is een private vastgoedonderneming gevestigd in Rotterdam met een (inter)nationale vastgoedportefeuille bestaande uit woningen, kantoren en winkels. Daarnaast ontwikkelt Van der Vorm Vastgoed ten behoeve van de eigen portefeuille. Van der Vorm Vastgoed Groep belegt in vastgoed in Nederland, Frankrijk, Engeland en Polen.

M7 Real Estate is een Europees fonds, asset en property manager gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Momenteel is M7 Real Estate actief in de het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Duitsland, Polen, Frankrijk en Nederland. M7 Real Estate beheert in totaal een portefeuille van meer dan 800 assets.

Van der Vorm Vastgoed Groep is bij deze transactie begeleid door Topic Real Estate en Houthoff en M7 Real Estate werd begeleid door Loyens & Loeff.