December 2020

Van der Vorm Vastgoed Groep verkoopt winkelcentrum Victoriberg in Noordwijkerhout aan A.J. Real Estate

Rotterdam, 16 december 2020 – Van der Vorm Vastgoed Groep heeft haar winkelcentrum Victoriberg met parkeergarage aan de Dorpsstraat/Zeestraat in Noordwijkerhout per 16 december verkocht aan A.J. Real Estate.

Het in 2007 opgeleverde winkelcentrum met een totale omvang van circa 4.230 m² ligt midden in het centrum en beschikt over een parkeergarage met 199 parkeerplaatsen.

Het boodschappencentrum is volledig verhuurd aan onder andere Albert Heijn, Lidl, Gall & Gall, Kruidvat en Bakker Van Maanen.

De verkoop past in de strategie van Van der Vorm Vastgoed Groep om haar portefeuille te versterken door rotatie, (her)ontwikkeling, internationalisering en diversificatie.

Van der Vorm Vastgoed Groep is een private vastgoedonderneming gevestigd in Rotterdam met een (inter)nationale vastgoedportefeuille bestaande uit woningen, kantoren en winkels. Daarnaast ontwikkelt Van der Vorm Vastgoed ten behoeve van de eigen portefeuille. Van der Vorm Vastgoed Groep belegt in vastgoed in Nederland, Frankrijk, Engeland en Polen.

A.J. Real Estate B.V. is eveneens een vastgoedonderneming, onderdeel van de A.J. Groep, met een Nederlands vastgoedportefeuille gericht op supermarkten, logistiek en woningen. Deze aankoop past heel in de strategie van A.J. Real Estate om met name in de Randstad ‘dominante’ supermarkten toe te voegen aan haar portefeuille.

Van der Vorm Vastgoed Groep is bij deze transactie begeleid door Super Vastgoed en Houthoff en A.J. Real Estate werd begeleid door McDevitt en Hermans Schuttevaer Notarissen.