15 november 2023

Samenwerking Van der Vorm Living en RMS Multiservice: een stap vooruit in wooncomfort

Bij Van der Vorm Living geloven we dat er altijd ruimte is voor kwaliteit. Als betrokken ontwikkelaar en aanbieder van hoogwaardige woonoplossingen, streven we ernaar om meer ruimte voor comfort te creëren. Onze focus ligt op de verbetering van onze woonoplossingen, onze beleggingen en onze kwaliteiten.

Deze week hebben we een overeenkomst getekend met RMS Multiservice, die het technisch beheer van een deel van onze woningportefeuille op zich zal nemen. Deze stap past in onze visie om de juiste partijen op de juiste plekken te zetten en hun kennis en kunde te benutten. Hiermee kunnen we ons propertymanagement verder professionaliseren en de digitalisering steeds verder doorvoeren, waarbij huurders direct worden gekoppeld aan de uitvoerende partijen. We streven altijd naar een betere service, snellere communicatie en hoge mate van kwaliteit.

Samen met hen zijn we op deze manier in staat ons technisch beheer verder te versterken RMS Multiservice gaat optreden als dedicated complexmanager op de diverse complexen, middels KPI’s en de onderliggende SLA wordt alles vastgelegd en gemonitord.

Alles in het kader van Van der Vorm Living, een betere service, snellere communicatie en hoge kwaliteit. We zijn enthousiast over de toekomst en kijken uit naar wat we samen kunnen bereiken.