Februari 2021

Oplevering 47 appartementen Szwedzka (Warschau)

Rotterdam, 4 februari 2021,

Van der Vorm Vastgoed Groep tekende begin 2019 een overeenkomst met de Poolse ontwikkelaar SP Invest voor de realisatie van 47 high end appartementen, 25 parkeerplaatsen en 37 bergingen in de Poolse hoofdstad Warschau.

In de eerste maanden van het nieuwe jaar zullen deze appartementen door SP Invest worden opgeleverd.

De woningen zijn gelegen in de populaire en groeiende wijk Praga Pólnoc, één van de meest dynamisch ontwikkelende wijken van Warschau met veel cafés, restaurants, kunstgalerijen, parken, fietspaden en groenvoorzieningen. Ook is de Google campus in deze wijk gelegen. De locatie ligt op slechts 4 minuten lopen van het metrostation Szwedzka, van waaruit het (zaken)centrum van de hoofdstad in slechts 12 minuten te bereiken is.

Door toevoeging van de 47 appartementen uit Szwedzka wordt de Poolse portefeuille opnieuw flink uitgebreid. De portefeuille bestaat uit residentieel, hotel en shortstay appartementen, hoofdzakelijk gelegen in Warschau en Krakau.

Margreet van der Vorm verheugt zich erg op deze oplevering. ‘In Warschau is dit ons eerste nieuwbouwproject. We zijn in Warschau gestart met het investeren in reeds bestaande woningen, maar kunnen binnenkort ook nieuwbouw appartementen toevoegen aan onze portefeuille. Wij hebben onverminderd vertrouwen in de Poolse markt’.

Van der Vorm Vastgoed Groep werd in de aankoop en ontwikkeling van deze appartementen juridisch begeleidt door Kancelaria radców prawnych Konieczny Wierzbicki uit Krakau, op technisch gebied door Arcadis Sp. z o.o. en het management van het pand wordt gedaan door onze partner Hamilton May.