Mei 2016

Bijzondere voorjaarspicknick in winkelcentrum De Gaard

Bij Winkelcentrum De Gaard is er de afgelopen periode hard gewerkt aan voorbereidingen voor de geplande uitbreiding en renovatie. Om buurtbewoners te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid hierbij, organiseerde Winkelcentrum De Gaard, samen met eigenaar Van der Vorm Vastgoed Groep, afgelopen zaterdag een bijzondere picknick op De Troosterhof. Buurtbewoners konden hier heerlijk het voorjaar inluiden met lekkere hapjes, drankjes en gezellige muziek.

Afgelopen zaterdag vormde De Troosterhof de bijzondere locatie voor een heuse picknick. Zo stonden er vele vrolijk aangeklede picknicktafels klaar waar men gezellig kon aanschuiven, terwijl een jazztrio zorgde voor sfeervolle achtergrondmuziek. Ook was er een grasmat neergelegd, waarop mensen met een eigen picknickkleed een mooi plekje konden zoeken. De vele bezoekers genoten zo van het warme weer, met een picknicktasje met lekkers, verse kibbeling en een glaasje alcoholvrije bubbels, beschikbaar gesteld door de winkeliers van De Gaard.

Opknapbeurt schoolplein OBS De Beiaard
De echte zoetekauwen konden terecht bij de kraam van OBS De Beiaard. In ruil voor een donatie kon men hier genieten van heerlijke cake, cupcakes of een suikerspin. Totaal heeft de school een bedrag van bijna €450,- weten op te halen, dankzij de vele verkochte hapjes en een mooie donatie van Van der Vorm Vastgoed Groep. Deze opbrengst is bestemd om een zeer nodige opknapbeurt van het schoolplein mogelijk te maken.

Winkelcentrum als ontmoetingsplaats
Winkelcentrum De Gaard streeft ernaar een aantrekkelijke ontmoetingsplaats te bieden voor de buurtbewoners. Om dit te stimuleren worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals deze bijzondere voorjaarspicknick. Ook in de toekomst wil het winkelcentrum deze rol blijven vervullen en, waar mogelijk, graag zelfs nog verder uitbreiden. Binnen de herontwikkeling zijn de uitbreiding van het winkelaanbod met horeca en de inrichting van het vernieuwde binnenplein dan ook belangrijke aandachtspunten. Zodat er ook in de toekomst voldoende mogelijkheden voor de buurtbewoners zijn om elkaar te ontmoeten en deel te nemen aan leuke activiteiten.