5 oktober 2023

Van der Vorm Living houdt mensen door kwaliteit samen

We spreken met Margarethe van der Vorm over het mooie woonmerk Van der Vorm Living.

“Ons woonmerk staat voor een kwalitatieve woonbeleving binnen onze complexen. Niet alleen op het gebied van sfeer, afwerking en vormgeving, maar we houden ons vooral ook bezig met het creëren van een bewonerscommunity.

We hebben Van der Vorm Living begin dit jaar geïntroduceerd en zijn op kleine schaal gestart op onze tweede thuismarkt Polen. De commerciële huurmarkt aldaar is dynamisch, sterk in ontwikkeling en bestaat in hoofdzaak uit volledig gemeubileerde woningen van 50 m2, welke voornamelijk worden verhuurd aan eenpersoonshuishoudens.

Wij kwamen erachter dat het creëren van een fijne woonbeleving ook betekent dat je mensen moet samenbrengen waardoor ze de kans krijgen elkaar te leren kennen en samen leuke dingen te gaan doen. Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor onze communitymanager.
Zij organiseert en onderneemt allerlei activiteiten voor en met bewoners. Zo zijn er bijvoorbeeld niet alleen taalcursussen, stadswandelingen, yogasessies, bbq’s, kanotochten, maar ook doelgroep specifieke activiteiten zoals kennismakingsdagen voor onze studerende huurders.
Via de Van der Vorm membercard krijgen onze huurders korting bij sportscholen, restaurants en winkels in de buurt.

Het wonen is de basis, maar we creëren een kwalitatieve woonomgeving voor huurders die graag langer willen blijven wonen. In de praktijk zien we dat het werkt: er wordt door huurders op grote schaal geparticipeerd in de activiteiten en het aantal mutaties neemt af.

De introductie van Van der Vorm Living kunnen we dus zeker geslaagd noemen. Het enthousiasme van onze huurders is aanstekelijk. Komende tijd zullen we ons woonlabel verder gaan uitrollen binnen onze Europese woonportefeuille!”