Maart 2019

Van der Vorm Vastgoed na 100 jaar in Krakau

Het team van Van der Vorm Vastgoed heeft haar meest recent verworven vastgoed in Polen bezocht. In Krakau, de tweede stad van Polen met een rijke historie is kennis vergaard over de Poolse markt. De residentiele vastgoedmarkt in Krakau is een van de Europese koplopers in waardegroei en biedt kansen voor Van der Vorm als belegger.

De geschiedenis van Van der Vorm in vastgoed gaat 100 jaar terug. Vanwege dit jubileum zijn we met het hele team naar Krakau afgereisd om zelf te kunnen kijken en voelen hoe deze markt in elkaar zit.

De toekomst van Van der Vorm Vastgoed ligt niet alleen in Nederland, maar ook buiten onze landsgrenzen met projecten in België, Engeland, Frankrijk en sinds vorig jaar ook in Polen.

Inmiddels hebben we 99 appartementen in 6 complexen verworven verdeeld over Warschau en Krakau. De conclusie van het Van der Vorm team is dat de huurwoningsector in Krakau een interessant waardepotentieel biedt in een groeimarkt die gesteund door Europese samenwerking economisch en politiek gestabiliseerd zal worden.