December 2016

Van der Vorm Vastgoed Groep verkoopt kantoorgebouw in Rhoon

Marlow Navigation heeft het kantoorgebouw “Albrandsstate” gelegen aan de Oever 1-5 te Rhoon van Van der Vorm Vastgoed Groep gekocht. Het betreft een kantoorruimte van totaal circa 2.620 m2 (BVO) verdeeld over het souterrain, begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping. Marlow zal na een grootschalige renovatie de kantoorruimte grotendeels zelf in gebruik nemen. Een gedeelte van het kantoorpand is verhuurd aan derden.

Marlow Navigation is actief op het gebied van crew & ship management. Sinds het begin van het bedrijf in 1982 is Marlow uitgegroeid tot een wereldwijd vertrouwde naam in de scheepsmanagement industrie met kantoren in Limassol, Hamburg, Rotterdam en Hong Kong.

Van der Vorm Vastgoed Groep is een private vastgoedonderneming gevestigd in Rotterdam met een (inter)nationale vastgoedportefeuille bestaande uit woningen, kantoren en winkels. Daarnaast ontwikkelt Van der Vorm Vastgoed Groep ten behoeve van de eigen portefeuille. Van der Vorm Vastgoed Groep belegt in vastgoed in Nederland, Frankrijk, Engeland en Polen.

Verkoper Van der Vorm Vastgoed Groep werd geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting, in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff, sinds 15 november jl. onderdeel van de Cushman & Wakefield groep. Een koopsom wordt niet bekendgemaakt.