Juli 2018

Van der Vorm Vastgoed Groep verkoopt kantoor Anna van Saksenlaan 50 Den Haag

Rotterdam, 2 juli 2018– Van der Vorm Vastgoed Groep heeft het kantoor gelegen aan de Anna van Saksenlaan 50 in Den Haag op 2 juli 2018 verkocht aan Triodos Vastgoedfonds .

Het kantoorgebouw van circa 2.850 m² met de naam ‘Flores’

ligt in het dynamische kantorengebied‘ De Groene Schenk’, dichtbij het Beatrixkwartier en op loopafstand van station Den Haag Laan van N.O.I.

Recent is het kantoor verhuurd aan het hoofdkantoor van het Nederlandse Rode Kruis.In de voorliggende periode is het pand volledig en duurzaam gerenoveerd en is het kantoor met aandacht voor het welzijn van de werknemers ingericht.

De verkoop past in de strategie van Van der Vorm Vastgoed Groep om haar portefeuille te versterken door rotatie, (her) ontwikkeling, internationalisering en diversificatie.

Van der Vorm Vastgoed Groep is een private vastgoedonderneming gevestigd in Rotterdam met een(inter) nationale vastgoedportefeuille bestaande uit woningen, kantoren en winkels.Daarnaast ontwikkelt Van der Vorm Vastgoed Groep ten behoeve van de eigen portefeuille.Van der Vorm Vastgoed Groep belegt in vastgoed in Nederland, Frankrijk, Engeland en Polen.

Triodos Vastgoedfonds werd bij deze transactie geadviseerd door Spring Real Estate , Houthoff en Kontek.