Appartementen Delft Hoog

Delft, Nederland
Moderne nieuwe studio’s en appartementen
23 - 170 m² turn-key opgeleverd
Centraal gelegen in Delft

Omschrijving

De 208 huurappartementen van Delft Hoog zijn turn-key opgeleverd met een feilloos afwerkingsniveau. Van woonstudio’s tot appartementen, elke ruimte ademt een eigen stijl. Een unieke mix van comfort met een onvergetelijk uitzicht, op fietsafstand van het pittoreske centrum van Delft.

Ligging

Delft Hoog bevindt zich op 10 minuten fietsafstand van Delft Centraal en de gezellige binnenstad. Het treinstation biedt een directe verbinding naar Den Haag, Rotterdam en Schiphol. Delft Hoog is gelegen boven winkelcentrum De Hoven, dat een groot aanbod aan winkels heeft.

Details

De woningen zijn slim ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Zowel de appartementen als de studio’s zijn voorzien van laminaat, op de muren is glasvliesbehang aangebracht en ze zijn gesausd. Er is een modern keukenblok inclusief apparatuur (Siemens), een fijne, frisse badkamer en een vrijhangend toilet. Alle woningen hebben een balkon en een privéberging. Er is mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de garage. Ook is er een afgesloten fietsenstalling aanwezig. Voor de studio’s (A en B types) is een wasruimte gerealiseerd op de 1e etage. De woning kan worden voorzien van zonwering. Interessant is de mogelijkheid om deel te nemen aan ons individuele zonnepanelenproject.

Delft Hoog beschikt over een overdekte fietsenstalling en parkeergarage. Inclusief oplaadmogelijkheden voor zowel fiets als auto. We hebben de entree getransformeerd naar een aangename lobby.

Bereikbaarheid

Delft Hoog is centraal en ideaal gelegen in Delft: het historisch centrum ligt op fietsafstand en verbindende uitvalswegen (tussen rijkswegen A4 en A13) zijn binnen 5 minuten bereikt. Openbaar vervoer stopt voor de deur.

Martinus Nijhofflaan 2, 2624 ES, Delft, Nederland

Inschrijven voor dit project

 

Voor meer informatie over dit complex kunt u contact opnemen met Verra Makelaars op 010-3332181 / rotterdam@verra.nl. Bekijk ook de website: https://delfthoog.nl.

Heeft u overige vragen? Stuur ons een bericht via het contactformulier.