Wooncomplex Torenmolen

Leiden, Nederland
Architectonisch complex
Ruime appartementen
Uitstekend OV en uitvalswegen

Omschrijving

Wooncomplex de Torenmolen is gelegen in Merenwijk, de meest noordelijke woonwijk van Leiden. De Torenmolen is een architectonisch complex bestaande uit 16 verdiepingen met 80 woningen die variëren in type en grootte. Zo zijn er maisonnettes en appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Ligging

Merenwijk heeft dé eigenschappen die een leefomgeving zoveel aangenamer maken. De Torenmolen grenst aan winkelcentrum Kopermolen met twee grote supermarkten. Ook zijn hier meer dan 40 landelijke, regionale en lokale winkels voor de dagelijkse behoeften en er is wekelijks een markt. Merenwijk is ingericht met autoluwe woonerven, veel doodlopende straten en speelpleinen: een kindvriendelijke wijk.

Het zuidelijke gedeelte van Merenwijk wordt afgesloten met een groene zone waar veel volkstuinen liggen en een groot sportpark. Het grote Wijkpark, op slechts 4 minuten loopafstand, is een fijne plek om te wandelen. Het centrum en centraal station van Leiden liggen op 10 minuten fietsafstand.

Details

Alle woningen zijn ruim opgezet en beschikken over een grote keuken en luxe badkamer met ligbad, gescheiden toilet en een groot balkon. Uiteraard, hoe hoger, hoe weidser het uitzicht! Bij iedere woning hoort een eigen bergruimte, gesitueerd op de 1e, 2e, of 3e verdieping. De woningen zijn voorzien van stadsverwarming, waarbij de keukens beschikken over een aansluitpunt voor elektrisch koken. Diverse woningen zijn gerenoveerd en voorzien van een nieuwe luxe keuken, badkamer en toilet. Het complex heeft een privé parkeergarage. Bij de huur is een parkeerplaats inbegrepen.

Bereikbaarheid

De Torenmolen ligt centraal ten opzichte van rijkswegen A4 en A44 en is dus een ideale locatie voor forensen die werken in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer zijn er goede verbindingen. Er gaan verschillende buslijnen langs de Kopermolen die om het kwartier direct verbinden met station Leiden Centraal.

Torenmolen / Rosmolen, 2317 NW / 2317 PL, Merenwijk, Leiden, Nederland

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij onze partner Jacobus Recourt Makelaars op 070 364 68 01/ info@recourt.nl, of stuur een bericht via het contactformulier.