Wooncomplex Groenehof

Utrecht, Nederland
Modern wonen in oude binnenstad
Prachtige appartementen met tuin
Comfortabele voorzieningen in directe omgeving

Omschrijving

Groenehof is een schitterend binnenstedelijk project waarbij een kleine woonoase midden in het centrum van de stad is gecreëerd. De look and feel van Groenehof is industrieel en natuurlijk, door een combinatie van moderne materialen en veel hout. Het complex is opgebouwd uit grondgebonden woningen met een tuin en verschillende, bovenliggende appartementen. Groenehof beschikt over een eigen binnenhof met een gemeenschappelijke tuin, zodat iedere woning een rustige zijde heeft.

Details

Er zijn 2- of 3-kamer appartementen met verschillende keukentypen. Iedere woning is efficiënt ingedeeld en heeft een hoog afwerkingsniveau waarbij hoogwaardige materialen zijn verwerkt. De appartementen hebben een luxe badkamer met ligbad, een apart toilet en inpandige berging. Onder het complex bevindt zich een eigen parkeergarage.

Ligging

Gesitueerd in het geliefde Museumkwartier, in de oude binnenstad van Utrecht, ligt Groenehof op een unieke locatie. De levendige omgeving wordt gekenmerkt door karakteristieke panden, diverse musea, talloze restaurants, winkels en Park Lepelenburg.

Bereikbaarheid

Er zijn goede verbindingen voor woon- en werkverkeer. Om de hoek is een bushalte en treinstation Maliebaan is op loopafstand.

Groenestraat 6-90, 3512 PV, Museumkwartier, Utrecht, Nederland

Meer over dit complex

 

Dit complex wordt beheerd door onze partner MVGM. Voor vragen kunt u terecht op telefoonnummer 033-460 5353. Wilt u meer weten over dit complex? U kunt contact opnemen met Jacobus Recourt Makelaars op 070 364 68 01 / info@recourt.nl.  Of stuur een bericht via het contactformulier.