Porters, 25 urban appartementen

Amsterdam, Nederland
25 Urban appartementen met shared living
Woonoppervlaktes tussen 45 en 80 m²
Dichtbij Amsterdam Centrum

Omschrijving

In april 2023 is ons nieuwe woonobject Porters in Amsterdam Noord opgeleverd. Gelegen in het rauwe en creatieve Amsterdam Buiksloterham. Een bijzonder woonconcept bestaande uit 25 urban appartementen in het vrije huursegment. Bijzonder, want dit concept bestaat uit shared living: een gemeenschappelijke ruimte op de begane grond en een shared garden wat de bewoners ruimte geeft voor onderlinge gezelligheid, activiteiten en zonnige borrels.

Details

De appartementen hebben woonoppervlaktes tussen 45 en 80 m² en zijn hoogwaardig afgewerkt. De wanden, plafonds en vloeren zijn keurig afgewerkt, op de vloer is gekozen voor een kwalitatieve en smaakvolle PVC-vloer. De Siematic-keuken is voorzien van alle luxe en apparatuur. De badkamer en sanitair zijn voorzien van strak tegelwerk en mooie materialen. Nagenoeg alle appartementen hebben een privé buitenruimte in de vorm van een terras/balkon of tuin. De appartementen zonder eigen buitenruimte kunnen uiteraard genieten van de gemeenschappelijke tuin.

In de naastgelegen parkeergarage worden 18 parkeerplaatsen te huur aangebonden. Huurders van dit object komen niet in aanmerking voor een parkeervergunning op straat. Voor het fietsparkeren is voldoende parkeergelegenheid op de begane grond van het woongebouw.

Ligging

Het object is gelegen aan de Distelweg, de tuin is gelegen aan het autovrije binnengebied met intieme pleintjes en omgeven door water. In de directe omgeving van het complex is voldoende te doen. Het is een wijk in ontwikkeling waar alle voorzieningen al aanwezig zijn. In een kleine straal rond het complex zijn voorzieningen voor sport en ontspanning, een supermarkt en horeca.

Bereikbaarheid

De ligging ten opzichte van het centrum van Amsterdam is ideaal, met de auto is het centrum binnen 15 minuten via de IJtunnel bereikt. Met de fiets is nog sneller. Op 50 meter van het woongebouw bevindt zich de veerboot naar Amsterdam Houthavens en op 500 meter de veerboot, die binnen 10 minuten op station Amsterdam Centraal is.

Partners

Onze partners in dit project zijn:
Urban Fabric Development – > ontwikkelaar
Architect Buro Ruim -> architect
Van Bekkum Groep -> bouwer
Paralell -> renders

Distelweg 409, 1031 HD, Amsterdam, Nederland

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over dit complex? Neem contact op met de makelaar, Jacobus Recourt, via onderstaande gegevens.

Jacobus Recourt Makelaars
070-364 6801
info@recourtmak.nl