Wooncomplex Krakusa 8

Krakau, Polen
17 Appartementen 1 Commerciële ruimte
Lofts en studio's Luxe en comfortabel
Loopafstand OV en voorzieningen

Omschrijving

Een oud weeshuis met moderne lofts en studio’s, in een prachtig stukje Krakau. Wij hebben 17 appartementen en een commerciële unit gerenoveerd van een oud weeshuis naar prachtige appartementen en lofts. De appartementen zijn luxe afgewerkt, van hoge kwaliteit en bevinden zich op loopafstand van tram- en metrolijnen. Krakusa 8 bevindt zich op 15 minuten van het prachtige stadshart.

Details

Alle appartementen zijn compleet voorzien van moderne keuken, badkamer en inventaris. De appartementen worden verhuurd met een minimum huurperiode van 1 jaar. Het beheer van dit complex wordt uitgevoerd door onze lokale partner Leach & Lang.

Ligging

Het wooncomplex wat zich op Krakusa 8 bevindt, ligt tussen de zuidoever van de Wisla en het Bednarskiego Park in Krakau. De 17 lofts en studio’s zijn verdeeld over een voorhuis en een achterhuis. In de directe nabijheid van het complex bevinden zich verschillende supermarkten, horecagelegenheden, recreatieve voorzieningen en toeristische attracties.

Bereikbaarheid

Zowel het centrum van Krakau als het Centraal Station van de stad zijn eenvoudig binnen 15 à 20 minuten te bereiken met het nabijgelegen openbaar vervoer.

 

Krakusa 8, 33.332 Krakau, Polen

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op via het contactformulier. Bekijk ook de website: https://www.krakusa8.pl