Appartementen Kinkerstraat

Amsterdam, Nederland
3 Appartementen plus commerciële ruimte
Woonoppervlaktes van 40 - 80 m²
Hoogwaardige vrije sector huur

Omschrijving

Op loopafstand van centrum Amsterdam, aan de Kinkerstraat, bevinden zich onze drie appartementen en een commerciële ruimte. De Kinkerstraat is de winkelstraat van de gezellige en sfeervolle wijk Oud-West.

De appartementen hebben woonoppervlaktes tussen tussen 40 en 80 m². De woningen zijn opgeleverd met een hoogwaardig afwerkingsniveau en zijn instapklaar. De appartementen zijn voorzien van een luxe keuken en badkamer met alle benodigde voorzieningen.

Ligging

De appartementen zijn gelegen in de wijk Oud-West. Oud-West grenst direct aan het centrum en is een bijzonder stukje Amsterdam. Een geliefde buurt met de lekkerste restaurants, hipste (design)shops en de leukste cafés. Er is op deze plek genoeg te beleven.

Bereikbaarheid

De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Binnen vijf minuten liggen ook de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10). Op de openbare weg geldt betaald parkeren en parkeren middels een vergunningensysteem.

Kinkerstraat 85, 1053 DH, Amsterdam, Nederland

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij Jacobus Recourt Makelaars op 070 364 68 01 / info@recourt.nl. Of stuur een bericht via het contactformulier.