Appartementen Jacob van Lennepkade

Amsterdam, Nederland
10 Appartementen vlakbij het Vondelpark
Woonoppervlaktes van 75 - 170 m²
Hoogwaardige vrije sector huur

Omschrijving

Centraal en uniek gelegen appartementen aan de kade met vrij uitzicht op het Jacob van Lennepkanaal. De woningen bevinden zich nabij het Leidseplein, de Jordaan, het Museumkwartier en op loopafstand van het Vondelpark. Gezellige cafés, restaurants en diverse winkels liggen om de hoek.

Details

Alle appartementen zijn opgeleverd met hoogwaardige afwerkingsniveau en zijn direct klaar om te bewonen. De appartementen hebben verschillende oppervlaktes (tussen 75 en 170 m²) en zijn allen voorzien van een luxe keuken en badkamer inclusief alle benodigde voorzieningen.

Ligging

De appartementen zijn gelegen in het gezellige Oud-West. Vlakbij het Leidseplein, de Jordaan, het Museumkwartier en op loopafstand van het Vondelpark. In de directe omgeving van het complex bevinden zich sportscholen, supermarkten en een breed aanbod aan horeca.

Bereikbaarheid

Er is een uitstekende bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. Diverse trams en bussen stoppen om de hoek. Op de openbare weg geldt betaald parkeren en parkeren middels een vergunningensysteem.

Jacob van Lennepkade 366, 1053 NL, Amsterdam, Nederland

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij Jacobus Recourt Makelaars op 070 364 68 01 /info@recourt.nl. Of stuur een bericht via het contactformulier.