Appartementen Eerste Helmersstraat

Amsterdam, Nederland
Drie gemeubileerde appartementen
Woonoppervlaktes van 79 - 114 m²
Hoogwaardige vrije sector huur

Omschrijving

Deze drie appartementen zijn recent gerenoveerd en liggen op een echte toplocatie, op steenworp afstand van het Vondelpark. De Helmersbuurt is een populaire buurt in Amsterdam-West. De wijk is vernoemd naar Nederlandse dichters en schrijvers.

Details

Alle grotendeels gemeubileerde appartementen hebben een hoogwaardige afwerkingsniveau. De keuken en badkamer zijn modern afgewerkt met alle benodigde voorzieningen. De appartementen hebben eigen buitenruimte middels een tuin, terras of balkon. De woonoppervlakten van de appartementen variëren tussen 79 en 114 m².

Ligging

De appartementen zijn gelegen in Oud-West op 100 meter van de ingang van het Vondelpark. De dagelijkse boodschappen kunnen om de hoek gehaald worden. Het appartement is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het centrum van Amsterdam ligt op loopafstand. Binnen 5 minuten liggen ook de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10). Op de openbare weg geldt betaald parkeren en parkeren middels een vergunningensysteem.

Eerste Helmersstraat,1054 DM, Amsterdam, Nederland

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij Jacobus Recourt Makelaars op 070 364 68 01. Of stuur een bericht via het contactformulier.