Woningbouw Valley Towers

Veenendaal, Nederland
Wonen vlakbij de stad én de natuur
Duurzame nieuwbouw met veel groen
Appartementen en luxe penthouses

Omschrijving

In Veenendaal-West ontwikkelen we in samenwerking met AGT Vastgoed een uniek en klimaat neutraal woongebouw met twee hoogte accenten van 45 en 55 meter. De stijlvolle Valley Towers zijn straks vanuit de verre omtrek te herkennen. Het betreft een iconisch ontwerp met tussen de hoogte accenten een gemeenschappelijke prachtige groene daktuinen op hoogte. Vanaf de bovenste woonlagen is er een prachtig zicht richting de Utrechtse Heuvelrug.

Details

Er worden in totaal 165 woningen gerealiseerd. Het overgrote deel bestaat uit appartementen, welke gerealiseerd worden in verschillende types, van 2-kamer appartementen tot luxe penthouses. Alle woningen worden gerealiseerd met dezelfde eigenschappen: luxe, comfort en energiezuinig. Op de begane grond wordt een gezamenlijke ontmoetingsruimte gecreëerd voor bewoners. Tevens is er veel aandacht voor groen en biodiversiteit. De parkeergarage bevindt zich op de begane grond en de eerste verdieping.

Bereikbaarheid

Binnen enkele minuten is rijksweg A12 te bereiken. Zowel Utrecht als Arnhem zijn met de auto binnen een half uur bereikt. Het centrum van Veenendaal ligt op tien minuten fietsafstand. Er zijn directe busverbindingen met Amersfoort, Zeist, Leusden, Wageningen en Driebergen. Ook heeft Veenendaal twee treinstations, met verbindingen naar Rhenen, Utrecht en Amsterdam.

1e Melmseweg, 3905, Veenendaal, Nederland

Meer over dit complex

 

Meer weten over dit complex? Neem contact met ons op via het contactformulier.