Winkelcentrum De Hoven

Delft, Nederland
Multifunctioneel winkelcentrum
Optimaal winkelaanbod
Perfecte bereikbaarheid

Omschrijving

De Hoven is hét voorbeeld van hoe een modern winkelcentrum eruit hoort te zien, voor zowel bezoekers als ondernemers. Het heeft een zeer sterke branchering die exact aansluit op de behoefte en grootte van het verzorgingsgebied rondom De Hoven. Het winkelaanbod is ingericht op zowel funshoppen als de dagelijkse boodschappen doen, met een mix tussen landelijke ketens, lokale winkeliers en leuke horeca.

Het winkelcentrum heeft jaarlijks zo’n 5,4 miljoen bezoekers, die allen het gemak van dit multifunctionele winkelcentrum ontdekt hebben. De Hoven pakt je in!

Bij dit winkelcentrum is veel aandacht besteed aan details die het comfort voor de moderne shopper verhogen: aantrekkelijke verlichting, ruime doorgangen, toiletvoorzieningen, eenvoudige routing, gratis WiFi en een app die recente aanbiedingen in het gehele winkelcentrum laat zien.

Er worden regelmatig acties en leuke evenementen georganiseerd die winkelend publiek aantrekken en de tijdsbesteding in winkelpassage De Hoven verhogen. Ook heeft het winkelcentrum het Keurmerk voor Veilig Ondernemen ontvangen.

Details

Oppervlakte: 19.000 m²
Aantal winkels: 90
Grootste huurders: Jumbo, Dirk, HEMA, Zeeman, Kruidvat

Bereikbaarheid

Modern winkelen is modern parkeren. De Hoven beschikt over een meerlaagse, bovengrondse parkeergarage met een parkeerdek. De parkeergarage heeft ruime parkeerplekken en er zijn 18 oplaadpunten voor verschillende typen elektrische auto’s. Parkeren bij De Hoven is de eerste 3 uur gratis. Ook wordt er een overdekte camera bewaakte fietsenstalling aangeboden.

De Hoven is goed bereikbaar; het winkelcentrum grenst aan een doorgaande weg en ligt gesitueerd tussen hoofdweg N470 en Rijkswegen A4 en A13. Verschillende bus- en tramverbindingen zorgen voor toevoer van bezoekers die reizen met het openbaar vervoer.

Troelstralaan - Martinus Nijhofflaan, 2624, Delft, Nederland

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over winkelcentrum De Hoven? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? U kunt contact opnemen met onze verhuurmanager Jorian Broekmeijer.

De Hoven heeft een eigen website om bezoekers optimaal te bereiken. Kijk hiervoor op de-hovenpassage.nl