Studentenhuisvesting RUSH

Rotterdam, Nederland
Circa 350 appartementen in Rotterdam
Unieke studentenhuisvesting
Centrale ligging nabij hogescholen en universiteit

Omschrijving

RUSH is een unieke ontwikkeling in Rotterdam. Van der Vorm Vastgoed ontwikkelt hier een community speciaal voor studenten met circa 350 appartementen en met een mix van gemeenschappelijke en commerciële horeca, speciaal voor de student/starter. RUSH wordt dé plek waar wooncarrières worden gestart en waar ontmoetingen centraal staan. Een plek waar vrienden voor het leven worden gemaakt.

RUSH komt op een prominente plek in het Brainpark: tegenover de Hogeschool Rotterdam, naast het Novotel aan de entree van K.P. van der Mandelelaan. Hier wordt gewerkt aan studentenhuisvesting in verschillende vormen. Van moderne studio’s met eigen badkamer en toilet en een gedeelde woonkamer/keuken tot geheel zelfstandige studio’s. Na het afronden van de studie kan er doorgegroeid worden naar een luxe tweekamerappartement met balkon, of een moderne city loft met een vide van zeven meter hoog.

Wonen in RUSH biedt veel extra’s. Zo wordt er een geweldige ‘rooftop’ met outdoor fitness gerealiseerd, komen er diverse co-working/-studeerplekken, en kan er gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke wasserette. De RUSH communitymanager staat voor iedereen klaar. Er is zelfs een eigen fietsenmaker aanwezig. En dat alles in een omgeving met overdag en ’s avonds genoeg levendigheid om elkaar op te kunnen zoeken, elkaar te kunnen vinden en mooie netwerken op te bouwen voor de toekomst.

Bij de ontwikkeling van deze units is energieneutraal wonen voor Van der Vorm de norm. Met als groot voordeel dat de student géén energielasten heeft. Dat geeft rust en hopelijk een zorgeloze studententijd.

Ligging

RUSH ligt op het Brainpark, zo’n vijf minuten lopen vanaf Kralingse Zoom en twee minuten van de Erasmus universiteit. Met de auto ben je in twee minuten bij de snelwegen richting Utrecht/Amsterdam/Den Haag (A20) en richting Breda/Nijmegen (A16 en A15). Het centrum van Rotterdam is gemakkelijk bereikbaar met de fiets, (deel)scooter en het OV. Met een minuut of tien bevind je je in het hart van Rotterdam.

Planning

Prognose start bouw Q3 2024
Prognose oplevering Q1 2026

Max Euwelaan 71, Rotterdam, Nederland

Meer over dit complex

Meer weten? Neem contact op via het contactformulier. Of kijk op www.rush-rotterdam.nl