Appartementen Boulevard Haussmann

Parijs, Frankrijk
Eén van de meest prestigieuze adressen in Parijs
Prachtig complex in typische Haussmann-stijl
Gelegen in het 8e en 9e arrondissement

Aan één van de meest prestigieuze adressen van Parijs – door sommigen zelfs het grootste commerciële centrum van Europa genoemd – ligt ons complex aan de Boulevard Haussmann.

Ligging

Gesitueerd tussen het 8e en 9e arrondissement, tussen de Arc de Triomphe en Place Concorde, is Boulevard Haussmann één van de grote boulevards van Parijs. Grands magasins, klassieke warenhuizen (Galaries Lafayette, Le Printemps) en talloze internationale winkels met luxe modemerken zijn hier vertegenwoordigd. Ook kantoren, hotels, trendy clubs, upscale restaurants en moderne appartementencomplexen zijn over een straatlengte van 2,53 kilometer te vinden. Dit gebied wordt ook wel gekenmerkt als hét business district van Parijs.

Details

Dit appartementencomplex is gebouwd in de typische architecture Haussmannienne, deze is gebaseerd op de stijl van stedenbouwkundige Haussmann (19e eeuw). Wit zandstenen complexen van 5-7 verdiepingen hoog, met leistenen en zinken daken en de voor Parijs zo typerende balkons. Dit complex bestaat uit 7 woonlagen en wordt voor zowel commerciële als woondoeleinden gebruikt. Het complex beschikt over 4 moderne winkels en 9 prachtige appartementen. De entrees zijn beveiligd en er is een conciërge die altijd aanwezig is. Er zijn drie verschillende trappengangen en één liftinstallatie.

Bereikbaarheid

Op loopafstand bevinden zich meerdere metrostations.

140 Boulevard Haussmann, 8e & 9e arrondissement, Parijs, Frankrijk

Meer over dit complex?

 

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op via het contactformulier.