Wooncomplexen

Woontoren 2 Wonen boven De Hoven

Delft, Nederland
Beschikbaar
Gloednieuwe
luxe appartementen
Gebouwd
naar uw persoonlijke wensen
Sleutelklaar:
niet klussen, alleen verhuizen
Comfortabel en veilig
wonen
Winkels
binnen handbereik
Centraal
gelegen

Omschrijving

Wonen in de luxe en comfort van een gloednieuwe woning die geheel is gebouwd naar uw wensen.

Deze hypermoderne woontoren is opgebouwd uit 12 verdiepingen. Toren 2 biedt 88 compleet afgewerkte huurwoningen die al beschikbaar zijn vanaf € 1.075,- per maand. Er zijn verschillende appartementen variërend van 2- tot 4-kamer appartementen met een oppervlakte tussen de 60 m² en 95 m² .

Daarnaast is er een woon-/werkmaisonnette – een woning van 88 m² met een dubbele entree. Eén naar uw bovenwoning en één naar uw werkruimte op de begane grond. Ideaal voor de startende ondernemer of freelancer!

Eveneens is er een studio – een woning van 44 m² waarbij een kleinere ruimte voorzien is van alle gemakken.

Details: comfort en luxe naar uw keuze

De woningen zijn voorzien van laminaatvloer afgewerkt met mooie hoge plinten, luxe badkamer en complete keuken. De hoofdverwarming bestaat uit vloerverwarming, u heeft een eigen CV combiketel en een licht balkon op het zuiden. Het enige wat u hoeft te doen is verhuizen.

Veiligheid en gemak

Comfortabel wonen is wanneer u zich veilig voelt in uw leefomgeving. De woningen van De Hoven voldoen aan de hoogste eisen; energiezuinig, portiekontsluiting met videofoon, het politiekeurmerk Veilig Wonen en zware geluidsisolatie. U beschikt over een privéberging, een afgesloten fietsenstalling en u beschikt over een parkeerplaats in de naastgelegen beveiligde parkeergarage.

Ligging | Bereikbaarheid

De appartementen zijn gelegen boven winkelcentrum De Hoven waar u voor al uw dagelijkse- en niet dagelijkse boodschappen terecht kunt. Het openbaar vervoer stopt voor de deur. Binnen enkele minuten rijdt u via de A4 en A13 naar Den Haag en Rotterdam. Ook Rotterdam Airport is gemakkelijk te bereiken.

Martinus Nijhofflaan, 2624 ES, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Met vriendelijke groet,


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier