Wooncomplexen

Woontoren 1 Wonen boven De Hoven

Delft, Nederland
Beschikbaar
Gloednieuwe
luxe appartementen
Sleutelklaar:
niet klussen, alleen verhuizen
Centraal
gelegen

Omschrijving

De sleutel omdraaien, meubels neerzetten en voeten omhoog: verhuizen naar een spiksplinternieuw, tailormade en turn key appartement op een centrale plek in Delft. Klinkt dat goed?

Dat is Wonen Boven De Hoven: een woonproject, welke wij zijn gestart om alle woonwensen van nu te realiseren: luxe, gemak, comfort en veiligheid van het hoogste niveau. De woontoren bestaat uit 83 appartementen waarvan er 68 te huur worden aangeboden. De woningen zijn te huur vanaf € 1.075,- per maand.

Details: comfort en luxe

Gloednieuw, tailormade en turn key, wat betekent dit voor u? De woningen zijn voorzien van laminaatvloer, afgewerkt met mooie hoge plinten, luxe badkamer en complete keuken. Het enige wat u hoeft te doen is verhuizen.

Veiligheid en gemak

Wilt u veilig en comfortabel wonen? De woningen van Boven De Hoven voldoen aan de hoogste eisen: energiezuinig, portiekontsluiting met videofoon, het politiekeurmerk Veilig Wonen en zware geluidsisolatie. U beschikt over een privéberging, een afgesloten fietsenstalling en u beschikt over een parkeerplaats in de naastgelegen beveiligde parkeergarage.

Ligging | Bereikbaarheid

De appartementen zijn gelegen boven winkelcentrum De Hoven waar u voor al uw dagelijkse- en niet dagelijkse boodschappen terecht kunt. Het openbaar vervoer stopt voor de deur. Binnen enkele minuten rijdt u via de A4 en A13 naar Den Haag en Rotterdam. Ook Rotterdam Airport is gemakkelijk te bereiken.

Martinus Nijhofflaan, 2624 ES, Delft, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier