Wooncomplexen

Appartementen Kinkerstraat

Amsterdam, Nederland
In verhuur
3 appartementen
1 commerciële ruimte
woonoppervlaktes
tussen 40 en 80m2
hoogwaardige
vrije sector huurappartementen

Omschrijving

Wonen op steenworp afstand van Amsterdam centrum

Wonen op loopafstand van het centrum is mogelijk aan de Kinkerstraat in Amsterdam. De appartementen zijn gelegen in een winkelstraat van de gezellige en sfeervolle wijk Oud-West.

Appartementen
Alle appartementen zijn opgeleverd met hoogwaardige afwerkingsniveau en zijn instap klaar. De appartementen zijn voorzien van een luxe keuken en badkamer met alle benodigde voorzieningen.

Parkeren
Op de openbare weg geldt betaald parkeren en parkeren middels een vergunningensysteem.

Ligging
De appartementen zijn gelegen aan de Kinkerstraat in de wijk Oud-West. Oud-West grenst direct aan het centrum en is een bijzonder stukje Amsterdam. Een geliefde buurt waar je terecht kunt bij de lekkerste restaurants, hipste (design)shops en de leukste cafés. Er is op deze plek genoeg te beleven. Het appartement is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Binnen 5 minuten liggen ook de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

Kinkerstraat 85, 1053 DH, Amsterdam, Nederland

Contact met Makelaars

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij Jacobus Recourt Makelaars via 070 364 68 01. Of stuur een bericht via het contactformulier.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier