Wooncomplexen

Appartementen Daniel Stalpertstraat en Gerard Douplein

Amsterdam, Nederland
In verhuur
8
appartementen
woonoppervlaktes
tussen 30 en 60m2
hoogwaardige
vrije sector huurappartementen

Omschrijving

Wonen in De Pijp is wonen midden in de stad, in een levendige mix van cultuur, groen en bezienswaardigheden

Appartementen
Alle appartementen worden opgeleverd met hoogwaardige afwerkingsniveau en zijn direct klaar om te bewonen. De appartementen zijn voorzien van een luxe keuken en badkamer met alle benodigde voorzieningen.

Parkeren
Op de openbare weg geldt betaald parkeren en parkeren middels een vergunningensysteem.

Ligging
De appartementen zijn gelegen in de Pijp, in het stadsdeel Oud Zuid, een populair gebied met om de hoek de Albert Cuypmarkt, het Sarphatipark en diverse restaurants. Een fijne buurt om in te wonen, werken, en in de vrije tijd restaurants en bars te bezoeken. Alles op loopafstand van je woning.

Openbaar vervoer ligt op loopafstand van het complex. En met de fiets ben je binnen 10 minuten op station Amsterdam Centraal.

Daniel Stalpertstraat en Gerard Douplein, 1072 XL, Amsterdam, Nederland

Contact met Makelaars

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij onze partner Jacobus Recourt Makelaars via 020-6275011. Of stuur een bericht via het contactformulier.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier