Winkelpanden

Winkelpand Vredenburg

Utrecht, Nederland
Ruim
winkelpand
Centrum
van Utrecht
Vele winkelketens en horeca
in de buurt

Omschrijving

Winkelpand Vredenburg is gelegen op de hoek van Vredenburg en de Lange Viestraat, direct achter Hoog Catharijne en het hart van Utrecht en tegenover de Bijenkorf. Het pand kent door het grote aantal passanten een zeer grote populariteit onder retailketens. Naast de specifieke ligging aan het levendige plein en het relatief groot aantal m² winkelruimte biedt de bijzondere ronde vorm van het pand retailers de mogelijkheid voor een eigen uitstraling. Rond de locatie zijn tal van internationale (mode)merken (Zara etc.) gehuisvest. Op het plein wordt de weekmarkt gehouden en is een divers scala aan horeca gevestigd.

Omvang
Het winkelpand op de begane grond en een gedeelte van de eerste verdieping omvat circa 1.134 m² en wordt momenteel gehuurd door de WE store. Het daarboven gelegen Apollo hotel telt 90 kamers.

Vredenburg 14, 3511 BA, Centrum, Utrecht, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten overons hotel- en winkelpand aan de Vredenburg? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Dennis Hoek

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier