Winkelpanden

Winkelpand P.C. Hooftstraat 17

Amsterdam, Nederland
Meest luxueuze
winkelstraat van Nederland
Stijlvolle
ambiance
Werelds bekendste
merken

Omschrijving

De meest luxueuze winkelstraat van Amsterdam, de P.C. Hooftstraat, is een fenomeen binnen én buiten Nederland. De straat staat bekend om haar chique en stijlvolle ambiance met internationale allure. 's Werelds mooiste merken zijn hier gevestigd, waardoor de P.C. Hooftstraat de perfecte locatie vormt voor het kijken naar en kopen van exclusieve, unieke en hoge kwaliteit kleding, accessoires en andere producten.

Op deze prachtige locatie zal vanaf januari 2019 Wolford haar deuren van een nieuwe winkel openen. Zij hebben de beschikking over ca. 150m2 verdeeld over de begane grond en het souterrain.

P.C. Hooftstraat 17, 1071BX, Amsterdam, Nederland

Meer over dit complex

Voor meer informatie over de winkel in de PC Hooftstraat kunt u contact opnemen met onze asset manager.


Dennis Hoek

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier