Winkelpanden

Winkelpand P.C. Hooftstraat 24

Amsterdam, Nederland
Verhuurd
Flagship-store
G-Star
Toplocatie
Amsterdam
Gedeeld pand met
Hotel Cornelisz

Omschrijving

Ons winkel- en hotelpand op de P.C. Hooftstraat is de droom van iedere retailer en hotellier die zich in het topsegment beweegt. Deze exclusieve winkelstraat is een onmiskenbare A1-locatie waar internationale luxemerken zoals Chanel, Hermès en Louis Vuitton zich hebben gevestigd. De P.C. Hooftstraat is dan ook de duurste winkelstraat van Nederland.

G-Star Raw en Hotel Cornelisz

Ons complex huisvest op de begane grond de flagship store van G-Star Raw en op de bovengelegen etages hotel Cornelisz. G-Star heeft met deze vestiging één van de grotere winkels van de P.C. Hooftstraat, met een winkelfront van ca. 20 strekkende meter, gelegen op een hoek waardoor het pand een indrukwekkende uitstraling heeft.

Ligging

De internationale uitstraling van deze straat wordt temeer ondersteund door een decor van cultuur, winkelen en uitgaan. Het Rijksmuseum, het Stedelijk- en Van Gogh Museum, het Vondelpark, Leidse-, en Museumplein zijn voorbeelden van attracties die zich op loopafstand bevinden.

P.C. Hoofstraat 24 - 28, 1071 BX, Museumkwartier, Amsterdam, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over ons winkel- en hotelpand op de P.C. Hooftstraat? Als verhuurmanager van dit complex kan ik u hier uitgebreid over informeren. Ik help u graag verder!

Met vriendelijke groet,


Janneke Wijnhorst

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier