Winkelcentra

Winkelcentrum Westpolder

Papendrecht, Nederland
Solide functionerend
winkelcentrum
Unieke positie
in een groot verzorgingsgebied
Goede
bereikbaarheid

Omschrijving

Winkelcentrum Westpolder heeft zich als een succesvol én solide winkelcentrum bewezen; het bestaat inmiddels ruim 40 jaar en heeft een zeer lage mutatiegraad. Bezoekers kunnen hier comfortabel overdekt winkelen en hebben keuze uit een zeer gevarieerde branchering in het dagelijkse segment. Het winkelcentrum heeft een groot verzorgingsgebied met een belangrijke functie voor de omliggende wijken. De winkeliers van Westpolder hebben een goed samenwerkingsverband; er worden regelmatig acties en evenementen in het winkelcentrum georganiseerd.

Modernisering winkelcentrum

Het centrum is in 2019 gerevitaliseerd om het weer een eigentijds karakter te geven. De winkelruimtes zijn bijvoorbeeld voorzien van nieuwe puien en er zijn dakdoorvoeren geplaatst die zorgen voor hoogte en ruim licht. Ook is de vloer vervangen en het buitenaanzicht gemoderniseerd, zodat het centrum een geheel vernieuwde uitstraling heeft.

Parkeren en bereikbaarheid

Westpolder heeft ruime, gratis parkeergelegenheid. Het ligt gesitueerd aan een doorgaande weg en is hierdoor goed bereikbaar. Een busstation met verschillende verbindingen ligt op loopafstand.

Plattegrond Westpolder

Supermarkt
JUMBO
01
Tabak- en gemak
PostNL
Electronica
Electroworld
04
Medisch
Apotheek BENU
08
Persoonlijke verzorging
Etos
18
Huishoudelijk
Kruidvat
22
Overig
Pinautomaat
pin
Jan van Goyenstraat, 3351 JM, Papendrecht, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over winkelcentrum Westpolder? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? U kunt contact opnemen met onze verhuurmanager die u uitgebreid kan informeren over de huurmogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Bekijk ook de website www.winkelcentrum-westpolder.nl

Janneke Wijnhorst

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier