Winkelcentra

Winkelcentrum De Hoven

Delft, Nederland
Enkele units beschikbaar
Multifunctioneel
winkelcentrum
Optimaal
winkelaanbod
Perfecte
bereikbaarheid

Omschrijving

De Hoven is hét voorbeeld van hoe een modern winkelcentrum eruit hoort te zien, voor zowel bezoekers als ondernemers. Het heeft een zeer sterke branchering dat exact aansluit op de behoefte en grootte van het verzorgingsgebied rondom De Hoven. Het winkelaanbod is ingericht op zowel funshoppen als de dagelijkse boodschappen doen, met een mix tussen landelijke ketens, lokale winkeliers en leuke horeca.

Bij dit winkelcentrum is veel aandacht besteed aan details die het comfort voor de moderne shopper verhogen; aantrekkelijke verlichting, ruime doorgang, toiletvoorzieningen, eenvoudige routing, gratis WiFi en een app die recente aanbiedingen in het gehele winkelcentrum laat zien.

Het winkelcentrum heeft jaarlijks zo’n 5,4 miljoen bezoekers, die allen het gemak van dit multifunctionele winkelcentrum ontdekt hebben. De Hoven pakt je in!

Acties en evenementen

Er worden regelmatig acties en leuke evenementen georganiseerd die winkelend publiek aantrekken en de tijdsbesteding in winkelpassage De Hoven verhogen. Ook heeft het winkelcentrum Het Keurmerk voor Veilig Ondernemen ontvangen.

Parkeren en bereikbaarheid

Modern winkelen is modern parkeren. De Hoven beschikt over een meerlaagse, bovengrondse parkeergarage met een parkeerdek. De parkeergarage heeft ruime parkeerplekken en er zijn 18 oplaadpunten voor verschillende typen elektrische auto’s. Parkeren bij De Hoven is de eerste 3 uur gratis. Ook wordt er een overdekte camera bewaakte fietsenstalling aangeboden.

De Hoven is goed bereikbaar; het winkelcentrum grenst aan een doorgaande weg en ligt gesitueerd tussen hoofdweg N470 en Rijkswegen A4 en A13. Verschillende bus- en tramverbindingen zorgen voor toevoer van bezoekers die reizen met het openbaar vervoer.

Plattegrond De Hoven Passage

Supermarkt
DIRK supermarkt
01
Huishoudelijk
Kruidvat
02
HEMA
03
Blokker
04
Supermarkt
JUMBO
05
Huishoudelijk
Action
06
  • 19.344 m²
    Winkeloppervlakte
  • 98
    Winkel units
  • 5.3 mln
    Bezoekers p.j.
Troelstralaan - Martinus Nijhofflaan, 2624, Delft, Nederland

Winkelruimte huren?

Wilt u meer weten over winkelcentrum De Hoven? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? U kunt contact opnemen met onze verhuurmanager, Dennis Hoek, die u uitgebreid kan informeren over de huurmogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

De Hoven heeft een eigen website om bezoekers optimaal te bereiken. Kijk hiervoor op de-hovenpassage.nl

Dennis Hoek

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier