Projecten

Solidarinosci 55 moderne appartementen

Warsaw, Polen
In ontwikkeling
55
appartementen
Balkon
bij ieder appartement
Parkeren
mogelijk in parkeergarage
Op loopafstand
van openbaar vervoer

Omschrijving

Solidarinosci in Praga Pólnoc

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft onlangs haar 9e woongebouw in Polen gekocht, met een nieuwe investering in Warschau.
Het gebouw bestaat uit 55 appartementen, 52 parkeerplaatsen en 27 bergingen en is gelegen in het populaire Praga Pólnoc district in het hart van Warschau, in de nabijheid van de Konesare Google campus en de rivier de Vistula. De wijk is een van de oudste wijken van de stad en staat bekend als een bruisende culturele hotspot waar kunst en cultuur, heden en verleden samenkomen.

Alle appartementen zijn voorzien van een balkon en een grote tuin, welke gebruikt kan worden door de huurders, omringd het complex. De inrichting van de appartementen wordt gedaan door de firma Decoroom.

De verwachting is dat na realisatie van de inrichting, de appartementen in Q1 2022 op de huurmarkt kunnen komen.

  • Start verhuur
    Kwartaal 1 - 2022
Solidarnosci 12, Warszawa, Polen

Voor meer informatie

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Margreet van der Vorm


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier