Projecten

La Praga 130 moderne appartementen

Warsaw, Polen
In ontwikkeling
130
appartementen
Balkon
bij ieder appartement
Parkeren
mogelijk in parkeergarage
Op loopafstand
van openbaar vervoer

Omschrijving

Luxe appartementen in Praga Północ

Recent heeft Van der Vorm Vastgoed Groep 130 appartementen, 27 parkeerplaatsen en 33 kelderboxen aangekocht in het gebouw La Praga te Warschau. Het gebouw La Praga, dat wordt gesitueerd in de wijk Praga Północ met zijn unieke oud industriële sfeer, wordt gebouwd op de rechteroever van Warschau.
De wijk is volop in beweging met nieuwe restaurants, clubs en caféclubs en het culturele leven is geconcentreerd rond talloze musea, theaters en galerieën.

Het belangrijkste, nabijgelegen, punt is Centrum Praskie Koneser, terwijl de campussen van SWPS- en WSM-universiteiten en Google for Startups plaatsen zijn die studenten en (jonge) ondernemers samenbrengen. De nabijheid van de M2 ​​metrolijn, talrijke tram- en buslijnen en het oostelijke treinstation zorgen voor snel en comfortabel vervoer naar elke hoek van Warschau.

Afwerking appartementen
Na afronding van de bouwwerkzaamheden zijn de appartementen compleet voorzien van keuken, badkamer en inventaris. Alle appartementen beschikken over een balkon.

De werkzaamheden zullen starten in het eerste kwartaal van 2021, met een verwachte oplevering Q4 – 2022.

Woningtypen
2, 3 en 4-kamer appartementen vanaf 27m2.

  • Start bouwwerkzaamheden
    Kwartaal 1 - 2021
  • Start fit out
    Kwartaal 3 - 2022
  • Oplevering appartementen
    Kwartaal 4 - 2022
Radzymińska 10, Warszawa, Polen

Voor meer informatie

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Margreet van der Vorm


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier