Wooncomplexen

Appartementen Szwedzka

Warsaw, Polen
Beschikbaar
Op loopafstand van openbaar vervoer
Hoogwaardige afwerking
luxueuze uitstraling
Restaurant en winkels
in omgeving

Omschrijving

Nieuwbouw appartementen in de populaire wijk Praga Północ. Een groeiende wijk met een mix van Young urban, bohemian en studenten.
Van der Vorm Vastgoed heeft recentelijk 49 high end appartementen gelegen op de 1ste 5 verdiepingen van een complex aan de Ul Szwedzka 4 te Warschau inclusief 25 parkeerplaatsen en 37 bergingen opgeleverd. De appartementen zijn van hoge kwaliteit en dicht gelegen bij verschillende metro-, bus- en tramlijnen, evenals diverse winkels voor de dagelijkse behoefte.

Afwerking appartementen

Alle appartementen zijn compleet voorzien van keuken, badkamer en inventaris.

Locatie

De appartementen zijn gelegen op de 1e 5 verdiepingen van een groot complex gelegen aan de Ul. Szwedzka 4 in Warschau. Het gebouw ligt in de populaire wijk Praga Północ op 200 meter afstand van het nieuwe metrostation. Praga Północ is een groeiende wijk met een mix van Young urban, bohemien en studenten. Waar veel creativiteit ontstaat in o.a. de Google campus en andere gerelateerde startups.

ul. Szwedzka 4, 03-419 Warschau, Polen

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Margreet van der Vorm


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier