Wooncomplex Krakusa 8

Tweekamer Studio's & Lofts

Krakow, Polen
Beschikbaar
17 moderne
Studio's en Lofts
Volledig
gemeubileerd
Uitstekende
bereikbaarheid

Omschrijving

Wonen in een oud weeshuis dat is gerenoveerd in moderne lofts en studio’s in een prachtig stukje Krakau?
Recent hebben wij 17 appartementen en een commerciële unit aangekocht dat van een oud weeshuis gerenoveerd wordt in prachtige appartementen en lofts. De appartementen worden luxe afgewerkt op het gebied van comfort en kwaliteit en bevinden zich op loopafstand van onder andere tram- en metrolijnen waarmee je je binnen ongeveer 15 minuten in het prachtige stadshart van de stad begeeft.

Afwerking appartementen

Na afronding van de bouwwerkzaamheden zijn de appartementen compleet voorzien van moderne keuken, badkamer en inventaris. De appartementen worden verhuurd met een minimum huurperiode van 1 jaar.

Ligging

Het wooncomplex wat zich op Krakusa 8 bevindt, ligt tussen de zuidoever van de Wisla en het Bednarskiego Park in Krakau. De 17 lofts en studio’s zijn verdeeld over een voorhuis en een achterhuis. In de directe nabijheid van het complex bevinden zich verschillende supermarkten, horecagelegenheden, recreatieve voorzieningen en toeristische attracties. Zowel het centrum van Krakau als het Centraal Station van de stad zijn eenvoudig binnen 15 à 20 minuten te bereiken met het nabijgelegen openbaar vervoer.

Het beheer van dit complex wordt uitgevoerd door onze lokale partner Leach & Lang.

Kenmerken

Oppervlaktevanaf 29m2
Kamers2 kamers
Slaapkamers1
Statusbeschikbaar
Huurprijsvanaf 1600 PLN
Krakusa 8, 33.332 Krakau, Polen

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier