Appartementen Toren van Oud

Short stay appartementen

Den Haag, Nederland
Binnenkort beschikbaar
Volledig
gemeubileerd
Adembenemend
uitzicht
Perfecte
locatie

Omschrijving

De Toren van Oud is een iconische driehoekige toren welke is gelegen aan de Catsheuvel te Den Haag.

Midden in de gewilde en populaire wijk het Statenkwartier, omringd door internationale organisaties als OPCW, Europol, Het WorldForum en diverse ambassades is dit absoluut een toplocatie.

Het ontwerp van de toren is in 1961 gemaakt door J.J.P. Oud en is in 1963 gerealiseerd. Hiermee was de eerste wolkenkrabber van Den Haag een feit.

Met behoud van de huidige karakteristieke elementen zal de Toren van Oud na de transformatie die plaatsvindt in 2018-2019, bestaan uit 38 luxe short-stay appartementen en geeft verder ruimte voor parkeerplaatsen, een lobby met hospitality services, alsmede fitness.

Elke verdieping in de toren biedt een fantastisch uitzicht over de stad en het duinlandschap van Den Haag. De short-stay woningen hebben allen een separate slaapkamer en worden voorzien van complete keuken, badkamer, high-end meubelpakket en voorzien van alle gemakken die men kan verwachten van short-stay appartementen. Op deze manier zal dit een fijne plek zijn om te verblijven.

De oplevering van de transformatie zal naar verwachting plaatsvinden in Q2-2019.

Kenmerken

Kamers2
Slaapkamers1
Statusbinnenkort beschikbaar
Huurprijsop aanvraag
Catsheuvel, 2517 JZ, Den Haag, Nederland

Meer over dit complex

Alle informatie over dit project kunt u vinden op torenvanoud.com. Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met onze asset manager.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier