(Hotel) appartementen Rakowicka

Short stay appartementen

, Polen
Wachtlijst
Short stay appartementen
Loopafstand oude binnenstad
Hoogwaardige afwerking
luxueuze uitstraling
Restaurant en winkels
in omgeving

Omschrijving

Short stay appartementen op loopafstand van de ‘Stare Miasto’ van Krakau.

Omschrijving

In het compleet gerenoveerde complex heeft Van der Vorm 9 appartementen verworven welke voor een periode van 10 jaar zijn verhuurd. Het complex, ontworpen door een Italiaanse architect, wordt van binnen en van buiten gekenmerkt door Avantgardistische elementen. De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en op de begane grond voorzien van een gemeenschappelijke gym en sauna.

Afwerking appartementen

De appartementen beschikken over een comfortabele woon- en slaapkamer en zijn voorzien van een luxe badkamer. Een aantal appartementen beschikken over een balkon, naast het gebruik van een zonneterras op het dak van het complex.

Op de begane grond zijn er gemeenschappelijke faciliteiten zoals een recreatieruimte, een gym en een sauna.

Ligging

De appartementen liggen op loopafstand (5 minuten) van de bekende ‘Stare Miasto’ (de oude binnenstad) en het hoofd treinstation van Krakau. Het is een rustige woonomgeving met openbaar vervoer voor de deur en restaurants en winkels voor de dagelijkse behoefte in dezelfde straat.

Kenmerken

Rakowicka 6, 30 - 001, Krakau, Polen

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder. Rechtstreeks contact opnemen met het hotel is mogelijk via Rakowicka Residence

Met vriendelijke groet,

Margreet van der Vorm

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier