Hart van 079, Het Rond & Westwaarts

Het Rond - 2 kamer

Zoetermeer, Nederland
Niet beschikbaar
2 kamer
appartementen
1e & 2e
verdieping
Vanaf € 700
tot € 1020 per maand

Omschrijving

In Zoetermeer, een groene stad, deels gelegen in het Groene hart, staat ons complex Hartvan079.
Het complex bestaat uit 68 turn-key appartementen gelegen in het gebouw “Het Rond” (32 woningen) en gebouw “Westwaarts” (36 woningen).

Ligging
De appartementen zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping van het complex en beschikken over fietsenbergingen.

Details
De 2-kamer appartementen variëren in oppervlakte van 40m2 tot maximaal 68m2. Alle appartementen zijn gasloos, hebben energielabel A en zijn voorzien van moderne badkamer, toilet en complete keuken. De daken van het complex zijn gedeeltelijk voorzien van zonnepanelen.

Voor wat betreft parkeergelegenheid is er eventueel een mogelijkheid tot een abonnement voor een parkeerplaats in P1 en P2 in de directe omgeving van het gebouw.

Voor meer informatie over de verhuur van de appartementen kunt u contact opnemen met Jacobus Recourt Makelaars per mail hartvan079@recourt.nl

Kenmerken

Oppervlaktevanaf 40m2
Kamers2
Slaapkamers1
Buitenruimte(Frans) Balkon
HuurprijsVanaf € 700 tot € 1020 per maand
Het Rond 2, 2711 BW Zoetermeer, Nederland

Meer informatie

Vragen over Hart van 079? Neem contact met ons op.

Jacobus Recourt Makelaars

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier