Appartementen Place de Valois

Gemeubileerde appartementen Place de Valois

Parijs, Frankrijk
Wachtlijst
Midden in Parijs
6 luxe appartementen
Unieke ligging
Autovrije zone

Omschrijving

In het kloppende hart van Parijs, aan de Place de Valois, zijn 6 nieuwe comfortabele luxe appartementen gelegen.

Ligging

De ligging van de appartementen is uniek: Place de Valois is gesitueerd in het 1ste arrondissement van Parijs, daar waar Parijs is ontstaan en waar het nu gebeurt. De plek die in het verleden bewoond werd door koningen, wordt gekenmerkt door een koninklijke en elegante sfeer dankzij de karakteristieke gebouwen, iconische monumenten, voortreffelijke trendy en traditionele eetgelegenheden en de voor Parijs typerende luxe hotels. Direct naast de appartementen staat Le Palais Royal en wereldberoemde bezienswaardigheden als het Louvre museum, Arc de Triomphe du Carroussel en de Tuilerieën bevinden zich op loopafstand.

Details

Zes luxe appartementen verdeeld over de 1e, 2e en 4e etage. Variërend in omvang van 46m2 tot en met 82m2 en gelegen in het 1e arrondissement van Parijs.

Bereikbaarheid

Op loopafstand bevinden zich meerdere metrostations.

Kenmerken

Oppervlakte46 - 82 m²
Kamers3-4
Slaapkamers2-3
Buitenruimebalkon
HuurprijsVanaf € 1.600 per maand
Indicatie servicekostenOp aanvraag
AfwerkingGemeubileerd
Bijzonderheden4 van de 6 appartementen zijn gemeubileerd
Place de Valois, 75001, Parijs, Frankrijk

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Margreet van der Vorm

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier