Appartementen Dean Street

Gemeubileerde appartementen Dean Street

Londen, Verenigd Koninkrijk
Wachtlijst
Midden in de
bruisende wijk SoHo
Luxe, gemeubileerde
appartementen
Perfecte verbinding
met het openbaar vervoer

Omschrijving

Luxe wonen, midden in de upcoming, internationaal georiënteerde wijk SoHo. Hier ligt aan Dean Street ons wooncomplex met verschillende stijlvolle appartementen.

Ligging

Dit moderne wooncomplex ligt op een centrale plek in de wijk SoHo. Deze wijk staat bekend om zijn sociale diversiteit; door handel en industrie komen vele culturen samen. Ook staat SoHo bekend om de artistieke inslag en muziekhistorie. Zo heeft de enorme hoeveelheid platenzaken deze wijk internationale bekendheid gegeven. In Soho zien we recentelijk veel herontwikkeling wat de wijk een gewilde plekt maakt. In de directe omgeving bevinden zich winkels, verschillende theaters een groot horeca-aanbod en SoHo Square Park.

Details

Dit complex beschikt over 5 stijlvolle appartementen, variërend van 2- tot 4-kamer woningen. De appartementen liggen op een hoek wat zorgt voor ruime lichtinval. Fraai gemeubileerd, een hoog afwerkingsniveau en een luxe keuken en badkamer; deze appartementen zijn helemaal af en turn key.

Bereikbaarheid

Op loopafstand bevinden zich diverse busverbindingen en meerdere metrostations (Underground).

Plattegronden

Kenmerken

Oppervlaktevanaf 33 tot 111 m²
Kamers2
Slaapkamers1
Huurprijsvanaf € 2.250,= per maand
Indicatie servicekostenOp aanvraag
AfwerkingGemeubileerd
50 Dean Street, W1D 5BQ, SOHO, Londen, Verenigd Koninkrijk (UK)

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier